Avbytare: Robin Mårtensson, Anders Mårtensson, Mathias Herrström, Carl Odell och Fredrik Odell.

Adam Norén ut - Mathias Herrström in 45 min
Oliver Oliveros ut - Carl Odell in 63 min
Johan Hellström ut - Fredrik Odell in 68 min

MATCHKOMMENTARER
Med tre målvakter otillgängliga fick mittbacken Nicklas Mattsson agera målvakt i den förkrossande 8-0 segern där Oliver Oliveros svarade för ett dubbel hattrick (6 mål) på bara 52 minuter. Uppladdningen inför matchen kändes riktigt bra och vi bara väntade på vad som komma skulle. Redan i den 2:a minuten kommer Jonas Persson ner på högerkanten och slår ett inlägg som dock blir mer till av ett skott och bollen tar i bortre ribbkrysset och returen studsar ut till Oliver Oliveros som lätt kunde raka in 1-0. Detta var Olivers 23:e seriemål i år. I den 7:e minuten kommer målvakten Nicklas Mattsson lite på halvdistans och Barrikaden träffar ribban. I den 8:e minuten kontrar ÖT Smygehuk där Johan Hellström släpper till Oliver Oliveros som kommer fri och enkelt placerar in 2-0. Detta var Olivers 24:e seriemål i år. Efter en fröjdig hemmaoffensiv under inledningen mattas spelet något under en period. I den 30:e minuten kommer Philip Marklund in i straffområdet och spelar snett bak till Oliver Oliveros som placerar in 3-0 och därmed hattrick för Oliver. Detta var Olivers 25:e seriemål i år. I den 40:e minuten tar sig André Andersson runt på högerkanten och spelar snett bak till Oliver Oliveros som prickar stolpen. I den 44:e minuten släpper Philip Marklund bollen elegant mellan två försvarare och Oliver Oliveros blir fri och rundar målvakten och slår in 4-0. Detta var Olivers 26:e seriemål i år. I den 45:e minuten spelar Victor Larsson upp bollen till Sebastian Kristensson som startar en dribblingsräd. Sebastian kommer till skottläge och skjuter ett skott som målvakten räddar och på returen med öppet mål finns... just det Oliver Oliveros som slår in 5-0. Detta var Olivers 27:e seriemål i år. Jonas Persson och André Andersson har skadats under första halvleken och byts ut medan en krasslig Adam Norén går ut i paus. I den 52:a minuten släpper Johan Hellström bollen till Oliver Oliveros som blir fri och ensam med målvakten chippar han elegant in 6-0 och därmed ett dubbelt hattrick för Oliver. Detta var Olivers 28:e seriemål i år. I den 54:e minuten får ÖT Smygehuk en vänsterhörna. Gustav Lindquist spelar snett bak till Philip Marklund som från 20-25 meter skjuter direkt och Philip får på ett kanonskott och bollen far in i maskorna bakom en chanslös målvakt till 7-0. Detta var Philips 5:e seriemål i år. I den 63:e minuten slår Gustav Lindquist en fin boll på djupet till Johan Hellström som först fintar bort försvararen innan han mycket elegant lobbar bollen över målvakten till 8-0. Detta var Johans 21:a seriemål i år. Nu byts Oliver Oliveros och Johan Hellström in till förmån för Carl Odell och Fredrik Odell. ÖT Smygehuk kunde gjort ett par mål till men segersiffrorna slutar vid 8-0. Inte varje dag man får se 6 mål från en och samma spelare och att det sedan var våra 6 första mål gör inte saken sämre. Oliver Oliveros var matchens lirare utan tvekan. Målvakten Nicklas Mattsson står för en stabil insats även om han frös ordentligt i regnrusket under den andra halvleken. I nästa match väntar Vellinge IFpå bortaplan på söndagen den 30:e september med matchstart 16:00 på Vellinge IP.